Borsodi Sörgyár

A sörgyár fejlődése alapítása óta töretlen, amit az állandó újításoknak, az előremutató technológiák alkalmazásának, valamint kiváló minőségű, megújulni képes termékpalettájának köszönhet. A sörök gondosan válogatott alapanyagokból, több évtizedes sörfőzői tapasztalattal készülnek a tökéletes eredmény érdekében.

 Tudta-e, hogy a Borsodi Sörgyár

  • 1973-ban alakult?
  • elsőként dobott piacra magyar alkoholmentes sört?
  • elsőként kezdett el KEG hordót használni?
  • elsőként vezette be a hazai dobozos sört?
  • elsőként vezette be a hazai ízesített sör kategóriát,  a Friss termékcsaládot?

Fontos állomások a Borsodi történetében

Széleskörű, változatos portfólió hazánk egyik legnépszerűbb söre, a Borsodi mellett

Friss hírek és események

Mozgalmas év és megújult vállalati arculat a Borsodinál

Sikeres évet zár a Borsodi, ami biztos alapot nyújt a jövő építéséhez – derült ki a sörgyár évzáró háttérbeszélgetésén.  Az egyik legnagyobb hazai sörgyártó beszámolt arról, hogy amellett, hogy az idei évben sikerült a piaci átlagot meghaladó mértékben növelni eladásait, az idén elindított fejlesztéseknek köszönhetően a Borsodi Sörgyár bőcsi üzemének kapacitása várhatóan több mint harmadával bővülhet. További változás a sörgyár életében, hogy 2019-et már megújult arculattal várják.

Mesteri húzással lepi meg a sörkedvelőket a 45 éves Borsodi

Április elejétől országszerte kapható a Borsodi Sörgyár legújabb különlegessége, a Borsodi Mester. Az új termék Németh András, a vállalat sörfőző mesterének egyedi receptúrája alapján készült a cég fennállásának 45. évfordulója alkalmából. 
Megnézem a friss híreket